Europower AS

Ledende nyhetsleverandør
til energibransjen

Europower AS

Europower leverer nyheter, markeds- og analyseprodukter til aktører i og rundt kraft- og energibransjen.

Selskapet publiserer bransjebladet Energi, kundemagasinet Vår Energi samt nettstedene europower.no og energi-nett.no.

Selskapets strategi er å levere de beste redaksjonelle produktene i bransjen. Dette for å styrke posisjonen som den ledende leverandør av nyheter og markedsinformasjon til energibransjen i Norge, samt i utvalgte nisjer internasjonalt. Den redaksjonelle målsettingen er å sette dagsorden i og utenfor bransjen, gjennom å omtale de viktigste problemstillinger og nyhetssaker på stoffområdet.

Kraftbransjen har vært i omfattende utvikling de senere år og har fått økende oppmerksomhet fra omverdenen. Økende kraftbehov og kraftpriser, samt fokus på miljøhensyn og nye energiformer, har ført til at nye aktører har kommet til. Investeringene i bransjen vil være høye i årene som kommer, både innen nettutbygging, smarte målere og ny produksjon, og våre publikasjoner er godt posisjonert for videre vekst.

Papirproduktene har fortsatt fremgang og tar markedsandeler. Nytt nettsted europower.com ble lansert i 2011 og opplever en positiv utvikling. Datterselskapet Intstream har fortsatt fin vekst, spesielt i det finske markedet.

Selskapet ble etablert i 1993, og endret i 2001 navn til Europower. Selskapet har kontorer i Oslo.

Nettsteder:
europower.com
energi-nett.no

Europower Tor Gjendem Administrerende direktør og Sjefredaktør
Europower AS