Recharge

Fremtidens energi

Recharge

Recharge er en viktig leverandør av nyheter innen fornybar energi, og vinner stadig terreng i en rekke land over hele verden. 

Selskaper innen fornybar energi – fremfor alt vind- og solkraft – vil innen kort tid kunne produsere elektrisitet til priser som kan konkurrere med fossile brennstoffer, uten subsidier, og det er god grunn til å tro at Recharge vil vokse i takt med markedet.

Recharge har styrket sin posisjon som global nyhetsleverandør med vekt på nyheter knyttet til vind- og solkraft. Innholdet distribueres til innflytelsesrike beslutningstakere i mer enn 50 land.

Den redaksjonelle profilen er produksjon av nøyaktige, eksklusive og uavhengige nyheter og analyser innen alle aspekter av fornybar energi over hele verden.

Recharge har utviklet seg videre redaksjonelt sett med et førsteklasses globalt journalistteam som løpende rapporterer om hendelser og innovasjoner i bransjen. Dette kompletteres med mange dybdeartikler om aktuelle temaer, selskaps- og personprofiler og flere daglige aviser på bransjeutstillinger.

Recharge