Upstream

Markedsledende olje og gasspublikasjon
på nett og papir

Upstream

Ukeavisen Upstream er verdens ledende, betalte publikasjon for olje- og gassindustrien.

Upstream produserer og distribuerer uavhengige nyheter og artikler av høy kvalitet om den globale olje- og gassindustrien på papir eller elektronisk — og på en bærekraftig og lønnsom måte.

Upstreams innflytelsesrike lesere er villige til å betale for kvalitet – dette er en grunnstein i Upstreams forretningsfilosofi. Med et erfarent team av journalister fordelt over hele verden kan Upstream levere den uavhengige dekningen leserne vil ha

Upstreams ukeavis er godt etablert som en av de ledende utgivelsene i den internasjonale olje- og gassindustrien. 

Upstreams globale organisasjon og nyhetsfokus tiltrekker innflytelsesrike lesere fra 104 land. Det anvendes regionale strategier i Kina og Brasil for å overkomme språkbarrierene i disse to viktige vekstmarkedene. Egne strategier for Midt-Østen, Australia og India er også viktige byggesteiner for de neste årene. 

Upstream er rettet mot toppledere i olje- og gassindustrien over hele verden. 93 prosent av abonnentene er toppledere, og størstedelen av dem bruker Upstream og upstreamonline.com aktivt i sitt arbeid. Upstream anses å være en verdifull kilde til informasjon om nye forretningsmuligheter, utvikling i bransjen, konkurrenters aktiviteter, markedsdata, økonomiske data og aller siste nytt. Dette er grunnen til at de er villige til å investere tid og penger i eksklusive nyheter fra Upstream. 85 prosent oppgir at lesing av Upstream har hjulpet dem å finne nye kunder eller forretningsmuligheter. 


UpstreamOnline ble lansert i 2001 og leverer nyheter, analyser og informasjon relatert til bransjen hele døgnet fem dager i uken fra et globalt team av journalister som bare jobber for UpstreamOnline.

Uansett om leserne foretrekker å lese Upstream på papir, på telefon, på laptop eller tablets, holder Upstream dem oppdatert om det som skjer i olje- og gassindustrien. Det nyutformede nettstedet har fått et moderne utseende og en teknisk avansert plattform. 

Nettside:
upstreamonline.com

Upstream Erik Means Editor-In-Chief
  Sidsel Norvik Commercial Director
Upstream