NHST Media Group

NHST konsernet har tre forretningsområder der to har sitt utspring i tradisjonell media og næringslivsjournalistikk, mens den siste fokuserer på Software-as-a-service tjenester for PR og medieovervåkning.

Norske publikasjoner

Virksomheten består av Norges største næringslivsavis Dagens Næringsliv (DN), nettstedet DN.no samt relaterte tjenester.

Dagens Næringsliv

Dagens Næringsliv er Norges største næringslivsavis. DN bringer nyheter, avsløringer, kommentarer, analyser og debatt om norsk nærings- og samfunnsliv.

Les mer

 


 

Mynewsdesk

Forretningsområdet omfatter Software-as-a-Service virksomhetene under merkevaren Mynewsdesk. Hovedproduktet er en arbeidsplattform for PR og kommunikasjonsfunksjonen i alle typer organisasjoner.

Mynewsdesk

Mynewsdesk ble grunnlagt i 2003 og tilbyr alle typer virksomheter i en moderne digital PR-løsning. Plattformen lar deg kommunisere med innflytelserike menesker i ulike bransjer, kunder, bloggere og andre relevante målgrupper.

Les mer

Mynewsdesk Technology

Selskapet tilbyr medieovervåkning av både tradisjonelle medier og nye sosiale medier. 

Les mer

Mention

Mention er et Paris basert selskap som tilbyr et globalt mediaovervåkningsprodukt for web, sosiale medier, diskusjonsforum og bloggtjenester som gir løpende innsikt i hva som diskuteres relatert til en merkevare, et produkt, en industri eller et selskap.

Les mer


Global publications

Energi

Energi omfatter konsernets nyhets-publikasjoner som dekker energiområdet globalt og nasjonalt.

Upstream

Ukeavisen Upstream er verdens ledende, betalte publikasjon for olje- og gassindustrien.

Mer informasjon

Recharge

Recharge er en viktig leverandør av nyheter innen fornybar energi, og vinner stadig terreng i en rekke land over hele verden. 

Les mer

Europower

Europower leverer nyheter, markeds- og analyseprodukter til aktører i og rundt kraft- og energibransjen.

Les mer

 


Sjømat

Sjømatområdet omfatter nyhets-publikasjonene som dekker fiskeri, havbruk og sjømat internasjonalt og i Norge.

Intrafish Media

IntraFish Medias publikasjoner skal levere den beste informasjonen for sjømat-, fiskeoppdrett- og fiskerinæringen over hele verden gjennom papir- og nettutgivelser, industrimøter og utmerket uavhengig journalistikk.

Mer informasjon

Fiskeribladet

Fiskeribladet er Norges største nyhetsleverandør innen fiskeri og havbruk og utgis mandag, onsdag og fredag på papir, og daglig på nett under fiskeribladet.no. Vi dekker hele norskekysten med nyheter knyttet til fiske, havbruk og industri, samt stoff om havets miljø og klima. Vi dekker også fiskerinyheter knyttet til de andre nordiske landene, Russland og mer generelt til sjømatmarkedene i verden.

Les mer

 


 

Shipping

Shipping

Tradewinds

TradeWinds er i dag verdens mestselgende nyhetsleverandør innen skipsfart.

Mer informasjon