NHST Media Group

NHST Media Group har som mål å være størst og best på næringslivsnyheter i Norge, og verdensledende innen de tre segmentene shipping, sjømat og energi. 

 

Visjon og verdier

NHST Media Groups visjon er å gjøre næringslivet og samfunnet bedre. Vi engasjerer ambisiøse mennesker og selskaper gjennom journalistikk, møteplasser og innhold i verdensklasse – og hjelper dem med å fatte bedre beslutninger

Vår ambisjon er å være det fremste medieselskapet innen våre prioriterte målgrupper og markeder (næringslivsnyheter, shipping, sjømat og energi), i Norge og internasjonalt.

NHST Media Groups verdier kan oppsummeres slik:

  • Innsikt er noe av det viktigste vi gir til leserne, abonnentene og kundene. Våre produkter og tjenester gjør dem klokere, og i stand til å ta bedre beslutninger. Internt er vi kundeorienterte, og tar viktige valg basert på data og innsikt.

  • Integritet er kjernen av hva NHST Media Group er bygget på, både gjennom journalistikken og våre kommersielle tjenester. Integriteten til hver enkelt medarbeider forsterker tilliten til publikasjonene og mediekonsernet som helhet.

  • Mot kjennetegner mye av journalistikken vi lager. Våre publikasjoner holder mektige interesser til ansvar, informerer, avslører og formidler historier som bør frem i lyset.

 


 

Styret og ledelsen

NHST Media Groups styre består av aksjonærvalgte medlemmer og ansatterepresentanter. 

Hovedkontoret er i Oslo, der også konsernledelsen sitter.

 

Les mer

 


 

Næringslivsnyheter

Virksomheten består av Norges største næringslivsavis Dagens Næringsliv (DN), nettstedet DN.no samt relaterte tjenester.

Dagens Næringsliv

Dagens Næringsliv er Norges største næringslivsavis. DN bringer nyheter, avsløringer, kommentarer, analyser og debatt om norsk nærings- og samfunnsliv.

Les mer


 

Energi

Energi omfatter konsernets nyhets-publikasjoner som dekker energiområdet globalt og nasjonalt.

Upstream

Ukeavisen Upstream er verdens ledende, betalte publikasjon for olje- og gassindustrien.

Les mer

Recharge

Recharge er en viktig leverandør av nyheter innen fornybar energi, og vinner stadig terreng i en rekke land over hele verden. 

Les mer

Europower

Europower leverer nyheter, markeds- og analyseprodukter til aktører i og rundt kraft- og energibransjen.

Les mer

 


 

Sjømat

Sjømatområdet omfatter nyhets-publikasjonene som dekker fiskeri, havbruk og sjømat internasjonalt og i Norge.

Intrafish.no

IntraFish Medias publikasjoner skal levere den beste informasjonen for sjømat-, fiskeoppdrett- og fiskerinæringen over hele verden gjennom papir- og nettutgivelser, industrimøter og utmerket uavhengig journalistikk.

Les mer

Intrafish.com

IntraFish Medias publikasjoner skal levere den beste informasjonen for sjømat-, fiskeoppdrett- og fiskerinæringen over hele verden gjennom papir- og nettutgivelser, industrimøter og utmerket uavhengig journalistikk.

Les mer

Fiskeribladet

Fiskeribladet er Norges største nyhetsleverandør innen fiskeri og havbruk og utgis tirsdag og fredag på papir, og daglig på nett under fiskeribladet.no. Vi dekker hele norskekysten med nyheter knyttet til fiske, havbruk og industri, samt stoff om havets miljø og klima. Vi dekker også fiskerinyheter knyttet til de andre nordiske landene, Russland og mer generelt til sjømatmarkedene i verden.

Les mer

 


 

Shipping

Shipping

Tradewinds

TradeWinds er i dag verdens mestselgende nyhetsleverandør innen skipsfart.

Les mer

 

 

Karriere / Ledige stillinger

Her finner du våre ledige stillinger. Finner du ikke en stilling som passer, send oss gjerne en åpen søknad. Vi er alltid på jakt etter nye talenter

Les mer